končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Pecene kurca trochu inakPOTREBNÉ PRÍSADY kurca, sol, olej, slanina, huby, maslo, cibula, zemiaky, rasca, vino POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hladala nejaky novy recept na kurca. Ved to poznate, pecene kurca, grilovane kurca, kurca na masle, kurca na kapuste a stale to iste dookola. A podarilo sa mi najst jeden super recept. Fotit som nestihala, nabuduce snad fotky pridam. Recept som trochu upravila, snad mi to autor prepaci, ale vzdy sa snazim veci zjednodusit alebo prisposobit mojim zasobam :). Kurca umyjeme, osolime, dame na pekac, prikryjeme. Dame piect na 200 st. Ocistime si zemiaky a narezeme na tenke kusky. Narezeme slaninku na male kocky. V recepte boli cerstve sampiony, ja som mala len v konzerve, dala som teda odtiect z dvoch malych plechoviek. Po 15 min som skontrolovala kurca, a podliala ho trochou hotoveho vyvaru zmiesaneho s vinom. Vino bolo v recepte biele, zial, mali sme len cervene :). Pridala som tam aj nakrajanu cibulu, hoci to v recepte nebolo, a nabuduce dam aj tri, lebo super pustila stavu. Po polhodine pecenia som kurca obratila a pridala do pekaca nakrajane zemiaky, mierne som ich posolila a okorenila rascou. Ruru som zapla na teplovzdusne pecenie, aby sa zemiaky rychlejsie zapiekli. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.10.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |