Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Beáta P. (bijaa) ID 71519 |
 |
Oblasť: Žilina |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 2.12.2008 |
Naposledy: 27.5.2015 8:54 |
Aktualizácia: 20.2.2015 8:09 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
- olivovy olej,
- červena cibuľka,
- 2 stručiky cesnaku,
- pečivo - asi tak deň staré (asi tak 250g)
- morčacie prsia,
- 90g nasekanych susenych fig,
- nasekanu petrzlenovu vnat,
- 45g nasekanych orieskov (ja som dala mandle),
- 1 lyzicka nastruhanej citronovej kôry,
- 1vajce
POSTUP PRÍPRAVY
Na panvici ohrejeme olej a oprazime najemno nasekanu cibulku. prazime asi tak 5 minut, pridame nasekany cesnak a miesame este tak minutku. V druhej panvici si ohrejeme olej a prazime striedok peciva (omrvinky). Prelozime do vacsej misy, prilejeme aj zmes cibulky s cesnakom, prisypeme figy, mandle, petrzlenovu vnat, citronovu kôru, a premiesame kym sa to nespoji. Mne sa velmi nechcelo, a tak som dala aj jedno vajicko. Je to sladke ale ja som dala aj stipku soli. Potom narezeme z jednej strany morcacie prso (ja som mala len jedno bo je to dost velke) naplnime plnkou, pekne poprepichavame sparatkami, alebo obviazeme snurkou (aby sa nam masa nerozpadlo) a dame piect. Piekla som 45 minut pod alobalom na 185°C, potom som odkryla a opiekla este do chrumkava dalsich 30-45 minut. Podavala som ho so zemiakovou kašou.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |