
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() PaprikášPOTREBNÉ PRÍSADY Masť, 1 cibuľka, 1 kura, 3 ČL sladkej papriky, 2 ČL soli, 1/2 litra vody, 1 kyslá smotana a 1 PL hladkej múky. POSTUP PRÍPRAVY Na masti opraž cibuľku. Pridaj mäsko (môže byť aj zajačie, bravčové, morčacie alebo drobky). Posyp ho paprikou a premiešaj. Pozor aby to neprihorelo lebo paprika zhorkne. Osoľ a zalej vodou. V kuchte (tlakovom hrnci) var 1/2 hodinu, v normálnom hrnci hodinu a štvrť až hodinu a pol (záleží od druhu mäsa). Nakoniec zahusti kyslou smotanou rozmiešanou s hladkou múkou. Nechaj ešte raz prevrieť a hotovo. Papáme s haluškami ale môže sa aj s cestovinami alebo chlebom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 30.5.2008, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |