. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

KATARíNA T. (katka0210) ID 57775
www.NajObrazy.eu
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.9.2008
Naposledy: 21.1.2017 9:55
Aktualizácia: 16.6.2010 16:54
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 10
RODINNÉ FOTOGRAFIE 131
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie plátky s ananásom.



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, alebo iné, plechovka ananásového kompótu veľká-drobné kúsky,pol šálky mlieka+zarovnaná pol. lyžica solamylu, koreniny na dochutenie a ako príloha ryža.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie si nakrájame na menšie plátky, dáme na panvicu, ktorá má vrchnák, alebo do hrnca. Následne mäso zalejeme šťavou z kompótu, kľudne aj všetkou. Pridáme ananás a na miernom ohni dusíme. Po 20 minútkach dochutíme, ja dávam buď čínsku kuchyňu, alebo kombináciu trošku strúhaného mušk. oriešku, trošku chilli, kurkumu, soľ záleží na Vás, čo máte obľúbené. Potom premiešame, necháme chvíľu podusiť a nakoniec pridáme v pol šálke mlieka rozmiešaný solamyl, ktorý omáčku zjemní a zahustí a zároveň je to ľahké na strávenie. Ako prílohu odporúčam ryžu. celková doba dusenia závisí od mäsa samozrejme, treba vyskúšať, či je už mäkké, ale je to výborné odporúčam.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 23.1.2010, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu