končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurací stroganovPOTREBNÉ PRÍSADY Kurací stroganov Potrebujeme: kuracie prsia podľa potreby, kečup (najlepší je TECSO-aj na moje prekvapenie), vegeta , sol , olej, zemiaky a ryža. POSTUP PRÍPRAVY Ak čakáte návštevu a nemáte čas a chcete ohúriť, tak stavte na tento receptík:) Kuracie prsia nakrájame na pásiky – rezančeky, pridáme cca 2 PL oleja , pridáme mäso a pražíme za stáleho miešania (inak sa prichytí) dovtedy, pokiaľ mäso nieje biele a nepustí šťavu. Pridáme soľ a vegetu a ešte necháme prejsť cca 4 minutky mäso šťavou. Potom pridáme kečup asi tak 2 cm na mäso, vodu podľa potreby, koľko chceme šťavy a necháme povrieť 10 minut. Ochutnáme, dochutíme podľa poteby vegetou a soľou a spravíme zátrepku ( muka hladká 4 PL + voda) a zahustíme. Necháme povrieť 15 minut a podávame s ryžou a opečenými zemiakmi. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 15.5.2011, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |