. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Martina S. (tinula29) ID 57562
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.9.2008
Naposledy: 15.3.2016 18:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

pečené kuracie stehna s olomuckymi syrečkami a jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kuracie stehna, 2 jablka, 2 koliečka olom.syru, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, plnot.horčica, sol, paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehna osolíme, nadvihneme kožu a osolíme a votrieme trochu plnotučnej horčice.1 jablko nakrajáme na tenké plátky a vložíme pod kožu stehien spoločne s plátkami syrečkov a cibule. Opatrne vrátime kožu naspäť. Rozpustene maslo zmiešame s cesnakom a potrieme tym kur.stehna a posypeme paprikou.Zvyšne jablka a syrečky rozložíme medzi stehna a nechame to uležať 3 hod. Potom to podlejeme vodou a dáme piecť asi na 1 hod.
Podaváme s ryžou

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2009, 11:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kura na štvrtok



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kura, 2 stručky cesnaku, sol, 1/8 masla, citr.šťava Korenená omáčka: 1/2 šálky nakrajanej cibule, 1/2 šálky kečupu, 1/4 šálky vody, 1 lyžička octu, soli, cukru, worchestrovej omáčky, chilli korenia, 1/2 lyžičky ml.čier.korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Naporcujeme su kura na 4 diely, osolíme a vložime ho do pekáča. Pridáme maslo, cesnak, trochu citronovej šťavy a polejeme korenenou omáčkou.
Korenená omáčka: všetky uvedené prísady spolu povarime asi 10 min. Potom spolu s kuraťom pečieme asi 1 hod. Ako príloha sa hodia hranolky, ryža, zemiaky alebo pečivo. Podavame zo zeleninovym šalátom

tento recept mam z českych stránok je výborný

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 10.6.2015, 8:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurací šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

Polovica kuraťa alebo sliepky uvarenej v polievke, 250 g mrkvy uvarenej v polievke, 100 g hrášku, 100 g kukurice, 200 g majolky, čierne korenie, soľ, šťava z 1 citróna, 2 kusy broskyne alebo 2 kolieska ananásu

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso z kuraťa alebo sliepky natrháme a vložíme do misky. Pridáme hrášok, kukuricu a nakrájanú mrkvu. Zalejeme majolkou a šťavou z citróna, osolíme, dochutíme čiernym korením a všetko dobre premiešame.

Podávame ozdobené kúskami broskyne alebo ananásu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekané kuracie prsia so špargľou a nivou



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovanej špargle, 100 g syru niva, 2 plátky aidamu, soľ, 2 dl mlieka, mleté čierne korenie, vegeta, sójová omáčka, hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila.


Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhaný syr niva. Povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť. Hotový pokrm servírujeme tak, že na tanier mäso, na neho uložíme špargľu, polejeme nivovou omáčkou a kým je jedlo horúce položíme naň ešte plátok syra.

Podávame s hranolkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.6.2009, 8:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu