. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Ildiko B. (Didulka) ID 54799
.
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.8.2008
Naposledy: 17.12.2017 13:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia s acidkom



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, cibuľa, kečup, horčica, soľ a acidofilné mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame si 1 väčšiu cibuľu a kuracie prsia na rezance. Cibuľu s prsiami dáme do misy, pridáme tri lyžice kečupu, 1 lyžicu horčice a lyžičku soli (záleží od množstva mäsa, ja som robila z kila). Pomiešame a necháme v chladničke odležať aspoň hodinku. Na panvici rozohrejeme olej (ja som dala olivový) a kuracie prsia orestujeme. Chvíľu dusíme pod pokrievkou a potom zalejeme acidkom asi tak dva dcl. Trošičku povaríme a podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. Dobrú chuť! :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 28.8.2016, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuriatko s medom a cesnakom, s kari ryžou a jabĺčkovým kompótom



POTREBNÉ PRÍSADY

kura, maslo, med, cesnak, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté, osušené, napoly rozrezané kuriatko si nasolíme a dáme na pekáč.\r\nV mikrovlnke si roztopíme maslo (asi jednu tretinu), pridáme 2 lyžice medu, 2 roztlačené strúčiky cesnaku, korenie a touto zmesou potrieme kura, podlejeme ho troškou vody.Pekáč zakryjeme alobalom a počas pečenia kuriatko ešte niekoľkokrát potrieme.K tomuto kuriatku som robila ryžu s kari korením a jabĺčkový kompót - skvele sa to k tomu hodilo.Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 13.2.2010, 22:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracinka v syrovej omáčke s ananásom



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, 500 ml smotany na varenie, 2 syry v črievku, ananásový kompót, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať, balenie cestovín

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky, osolíme a okoreníme a opečieme na panvici na troche oleja. Medzitým si do hrnca vlejeme smotanu a roztopíme v nej syrčeky. Do omáčky pridáme ananás (bez šťavy) a opečené kuracie mäsko. Na koniec pridáme ešte trošku petržlenovej vňati a podľa chuti ešte dosolíme. Podávame s cestovinami.

Dobrú chuť!

Túto syrovú omáčku robievam s rôznymi inými prísadami. Napr. môžme pridať šampióny, kukuricu, krabie tyčinky, strúhaný syr, slaninku, hrášok atď. Dnes sme mali ananásovú verziu. Kto čo má rád.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.11.2008, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie pečienky na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie pečienky, 2 kyslé smotany, cibuľa, hladká múka, mletá rasca, čierne korenie, mletá sladká paprika, vegeta, sušený cesnak (môže byť aj normálny), petržlenová vňať (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji si speníme cibuľu, pridáme pečienky, rascu, korenie, vegetu, cesnak, petržlenovú vňať a dusíme do mäkka. Potom poprášime hladkou múkou (približne 1-2 lyžice) a mletou paprikou. Podlejeme vodou a varíme. Postupne pridávame kyslú smotanu (najlepšie je, keď má izbovú teplotu, aby sa nezrazila). Podľa potreby dochutíme soľou. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou a nejakým šalátikom.

Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.12.2008, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu