
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kura po čínsky trošku ináč - sútažPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kúsky kuracich pŕs( pre "fajnšmekrov" odporučam vykostené kura) , 1 veľká cibuľa, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, 1/2 poliev.lyžice worchestrovej omáčky, 1/2 poliev.lyžice magi omáčky, 2 lyžice SOLAMYL, 2 celé vajcia, soľ, čierne korenie, červena paprika - podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Ak chcete v kuchyni stráviť čo najmenej času tento recept je zaručene pre Vás. Kuracia zmes môže ležať v chladničke aj 3-4 dni a mäsko ešte získa na kvalite. Perfektny obed. Vhodné aj pre nedochviľné návštevy. :) Aj keď sa ide na výlet , šup ku chlebiku :) RÝCHLE -ČERSTVÉ -VYNIKAJÚCE !!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 8.2.2007, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |