
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie stehná so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY na 2 porcie: 2 kuracie stehná,brokolica, zemiaky,mletá červená paprika, kurkuma, soľ,maslo, mleteé čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Do osolenej vody si dáme uvariť brokolicu nakrájanú na ružičky. Medzitým si nakrájame na kolieska asi 4-5 zemiakov. Na dno zapekacej misy poukladáme plátky masla a na ne navrstvíme zemiaky. Množstvo zemiakov podľa chuti. Budú súčasťou prílohy. Osolíme ich, popaprikujeme. Na zemiaky položíme osolené, okorenené kuracie stehná. Keď bude brokolica uvarená, scedíme ju a obložíme ňou kuracie stehná v zapekacej mise. Vložíme do rúry a pečieme. Treba sledovať, aby sa nezačali zemiaky prichytávať o spodok zapekacej misy. Podlejeme to všetko vodou a necháme všetko spolu upiecť. Na záver odporúčam to dať trošku prigrilovať - pre lepšiu chuť. Netreba už potom žiadnu prílohu. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kurací paprikášPOTREBNÉ PRÍSADY asi na 4- 6 porcií: 4 kusy kuracích pŕs, asi 500 g kuracie pečienky - dala som celé balenie z obchodu, kuracie srdcia,olej, 1 väčšia cibula, 1/2 póru, 2-3 lyžice sladkej papriky, 1 lyžica alebo podľa chuti pálivá paprika, čierne korenie, soľ, majoránka, 4-5 kúskov bobkového listu, 2-3 strúčiky cesnaku alebo podľa chuti aj viac, 2 zemiaky, 1 kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Týmto receptom som sa inšpirovala v relácií bez servítky. Upravila som si ho však na svoj spôsob a výsledok bol fantastický. POSTUP: Do hrnca dáme rozohriať olej a usmažíme na ňom nakrájanú cibuľu aj pór. Keď budú usmažené posypeme sladkou aj pálivou paprikou. Pomiešame a chviľku spolu osmahneme.Pozor nie dlho, aby paprika nezhorkla. Zalejeme vodou.Pridáme na väčšie kocky nakrájané kuracie prsia a dolejeme vodou tak, aby boli zakryté prsia. Osolíme,okoreníme a varíme až kým nebudú prsia polomäkké. Pridáme pokrájané kuracie pečienky a spolu varíme až je všetko mäkké. Počas varenia pridáme majoránku,4 bobkové listy. Do uvareného paprikášu vlejeme kyslú smotanu a zahustíme 2 postrúhanými zemiakmi. Na záver roztlačíme 2-3 strúčiky cesnaku a ešte chvilku spolu povaríme.\r\nAko prílohu odporúčam maslové halušky alebo knedľu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 5.11.2010, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |