
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie maso so zazvorom a ananasomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie prsia, olivovy olej 1 menšiu cibulu, 1 stučik cesnaku, 1 menšiu mrkvu, 1 lyžičku čerstveho strúhaného zázvoru, 1 lyžičku na jemno nakrájaného na slížiky zázvoru, 3 lyžice na jemno nakrájaného ananasu, soľ, vegeta, kari korenie, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu pokrájame na polkoliečka, dame osmažiť na olivovy olej, pridáme pokrájaný alebo pretlačený cesnak a postrúhaný zázvor, premiešame, pridáme nakrájane kuracie maso, osmažíme do biela, osolíme ovegetíme, pridáme kari korenie, na koliečka pokrájanú mrkvu, zázvor na slížiky a sojovú omačku a pokrájaný ananás, dobre premiešame, pridáme ananas nakrájaný kto ako má rád podlejejme vodou z ananasu a dusime. Podávame s hráškovou rzžou s hrozienkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIE PRSIA S JABLKAMIPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie prsia, 2 jablka, 1 slahačkova smotana, 1 lyžička kari korenia, 1 lyžica kečupu, biele korenie,sol, hladka muka POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne naklepeme osolime okorenime, obalime v muke a opečieme na olivovom oleji, vyberieme z vypeku a do výpeku dáme smotanu zmiešanu s kari korenim, kečupom a na kocky pokrajaným jablkom, premiešame a podlejeme ovegetovanou vodou, necháme prejst varom, potom pridáme masko a dobre premiešame. Podávame s hrozienkovou ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 18.1.2008, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
MASO SO SAMPIONMIPOTREBNÉ PRÍSADY 1 velka cibula, 200g čerstvých šamiomnov, 2 strucky cesnaku, 300 g masa, 1 syr bambino, 1 šlahačkova smotana, ml.biele korenie, sol POSTUP PRÍPRAVY Cibulu si nakrajame na mesiaciky, šampiony nakrájame na štvrťky. Na oleji si speníme cibulu s cesnakom, pridáme sampiony, pokorenime, osolime, necháme chvilku dusiť, pridáme na sliže pokrájane maso a dusime do makka. potom pridame smotanu so syrom, premiešame adáme trošku bazalky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie kridla na zemiakochPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie kridla, grilovacie korenie, sol,1 konzerva šampionov, 2 cibule, asi 500 g zemiakov, 1 šlahačková smotana, 100 g strúhaného syra, sol,rasca POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si nakrájame tak ako ma každý rád, u nás sú to koliečka, cibulu nakrájame na mesiačiky. Do pekáča dáme zemiaky cibulu sampiony oslíme, dame rascu dobre premiešame. Mäso nasolíme a celé obalíme v koreni a poukladáme na zemiaky a zalejeme smotanou, dáme piecť. Ked dáme porciu na tanie posypeme strúhaným syrom a podávame so zeleninovým šalatom ale najviac nám to chutí s kapustovým. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.9.2008, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
MASO NA INDICKY SPOSOBPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracích prs, 1 cibula, 2 stručky cesnaku, 1 lyžica horčice,1 lyžica kečupu, 1 lyžica kari korenie, 1 lyžička diabolskeho korenia,1 lyžička orientálneho korenia,1/2 dcl konaku, sol, vegeta,ml.čierne korenie, 1 šlahačkova smotana POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrajame na tenké rezančeky a v miske ho nasolímenakorenime, ovegetíme a necháme stáťasi 10 min. Na oleji si speníme na drobno pokrájanú cibulu,cesnak pridáme mäso, a premiešame tak aby nám obelelo, pridáme trošku vody a dusíme asi 5 minut. Potom pridáme horčicu, kečup, dobre premiešamea zase dusíme asi 3 minuty, odkryjeme pridáme kari premiešame a dusime, pridáme diabolské korenie, premiešame a dusime, pridáme orientálne koreniea dusíme do mäkka. POtom pridáme konaka snotanu, necháme prejsť varom a podávame s opekanými zemiakmi alebo kroketami. V tomto recepte je doležité pridávanie tých korenim a to dusenie medzi ich pridávaním, aby to maso vždy dostalo chut toho korenia. Recept je trošku náročnejší ale výsledok je veľmi chutný. Prajem dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |