. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Martina M. (matahari1974) ID 178038
.
mimibazar.sk/matahari1974
Oblasť: Sereď
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.11.2010
Naposledy: 29.5.2023 8:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 20
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie osie hniezdo



POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny: 500 g kuracie prsia, 500 g paradajkový pretlak, maslo, soľ, vajce na volske oko,solamyl na zahustenie,syr na posypanie . Príloha :hranolky

POSTUP PRÍPRAVY

Postup receptu:
Kuracie prsia nakrájame na tenké pásky, osmažíme ich na masle a dusíme par minút kým nezmäknú.Pridáme soľ, rajčinový pretlak,pár minút necháme prevriet a zahustíme solamylom.Môžeme dochutiť cukrom ak je potrebne.Takto pripravene mäso dáme na stred taniera , dookola dáme vysmažene hranolky, na vrch mäsa dáme volské oko a posypeme syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 26.1.2012, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Nedeľňajší obed



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie mäso - 500g ,surové zemiaky - 1 kg, oravská slanina - 15 dkg môže byť aj anglicka alebo obe, šampiňóny v konzerve alebo čerstvé, cibuľa - 4 ks ,cesnak - 4 strúčky, nastrúhaný syr - 15 dkg ,soľ, čierne mleté korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Ošúpané a na kolieska nakrájané zemiaky poukladáme na plech.Ak použijete menej tučnú slaninku , je potrebne plech trošku vymastiť a potom naukladať zemiaky.Osolíme poprípade trošku posypeme s vegetou.Nakrájame si mäso na väčšie kusy a rozložíme ho na zemiaky.Mäso trošku osolíme a premiešame predtým než ho dáme na plech .Ďalej si nakrájame cibuľu a cesnak na kocky a rozložíme na mäso.Potom pridáme šampiňóny ( vodu nevylievam , nakoniec ňou podlejem zemiaky )Ďalej pridáme na kocky nakrájanú slaninku ( mala som len jeden druh ale čím viac druhou slaniny tým je to lepšie ) a okoreníme mletým korením.Posypeme nastrúhaným syrom ( ak mám ešte aj syr s plesňou dám aj ten )A ako poslednú vrstvu dáme zase ošúpané na kolieska nakrájané zemiaky.Takto pripravené zemiaky podlejeme so šťavou zo šampiňonov ale ak máme čerstvé šampiňony podlejeme to polievkou alebo vodou.Prajem dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.9.2011, 17:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu