Monika P. (simono) ID 14649 |
|
Oblasť: Liptovský Mikuláš |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.4.2007 |
Naposledy: 9.5.2023 8:29 |
Aktualizácia: 25.6.2018 11:42 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Výborné / a pokiaľ nepridáte slaninu i zdravé/ jedlo, rýchla príprava, bez riadu a mňam, mňam! Potrebujeme: pol hlávky malej bielej kapusty, vaničku šampiónov, 2 cibule, 5 cesnakov, kuracie masko /stehná/ a pre fajnšmekrov, ktorí občas zhrešia kúsok bôčiku alebo slaninky. Kto rád zdravé jedlo - i bez bôčiku je to mňam-žiadne suchoty, zelenina a huby si pustia šťavu. No a ešte koreniny: celú rascu, metú červenú papriku, grilovacie korenie, soľ a olej na potretie plechu.
POSTUP PRÍPRAVY
Pekáč jemne potrieme olejom. Kapustu nakrájame na kocky a vysypeme na plech, pridáme šampióny pokrájané na plátky, posypeme nahrubšie nakrájanou cibuľou a cesnakom. Celú túto masu ochutíme rascou a mletou paprikou. Po vrchu poukladáme osolené naporcované kuracie stehná obalené v grilovacom korení a na plátky nakrájaný bôčik alebo slaninku. Pečieme na 250-275 stupňov asi 1 hod. Môžme servírovať s knedľou, ale my sme to doslova zožrali z plechu s čerstvým celozrnným pečivkom /viď nie moc lákavé foto skorozjedeného nenaservírovaného jedla/
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (13) posledné: 18.8.2013, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |