
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kurací perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY olej ****** maslo********* kuracie mäsko cca 600g***********1 cibuľa**********mčp************soľ***********mčk*****************vegeta***********1PL kečupu**********1PL horčice***********zeleninový bujón*********** smotana na šľahanie************hladká múka***********citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Keďže som stále hľadala ten správny recept a každý bol iný,tak som si nakoniec urobila svoj a musím povedať ,že dopadol na 1*. tu je postup,:\\\\r\\\\nna panvicu si dáme olej aj maslo, potom nakrájanú cibuľku , kuracie mäso , poprašíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme, ovegetíme, pridala som aj kečup a horčicu a podusíme, neskôr pridáme bujón zeleninový, a ešte dusíme. Keď je mäsko hotové, tak prilejeme smotanu ,ktorú sme si zmiešali s múkou, necháme prevrieť do zhustnutia ,odstavíme a nakoniec ešte pridáme citrónovú šťavu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.8.2014, 9:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracie prsia v marináde s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia 500g * ------------------ na marinádu * : ------3 lyžice oleja *, 2 lyžice kečupu * , 1 lyžica horčice * , soľ * , pretlačený cesnak * , petrž. vňať * , korenie na pečené kura *------------------------------------------------- ryža* ( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2704&user=10128 ) POSTUP PRÍPRAVY túto marinádu robím dosť často , chutí mám najviac , recept mám už veľmi dlho. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky alebo kocky , dáme do misky a pridáme ostatné suroviny na prípravu marinády, dôkladne premiešame , najlepšie je ak dáme do chladu odležať na 24 hodín. Nič sa nestane ak potrebujeto túto špecialitku pripraviť hneď , tentokrát som aj ja rýchlo kuchtila , takže sa mi mäsko ani nestihlo odležať v chlade. ------------------šup s tým na panvicu , orestujeme a môžeme podávať , ako prílohu sme tentokrát mali ryžu , kľudne si k tomu môžte dať zemiaky , chlebík alebo čo kto rád. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 29.3.2009, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |