Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
70 g kryšt. cukru, 450 g hl. múky, 100 g práš. cukru, 70 g medu, 130 g rozpusteného Palmarínu, 1 dl mlieka, 2 vajcia, 1 kl sódy bic., perníkové korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Kryšt. cukor skaramelizovat, zaliať mliekom a miešať až do rozpustenia na tekutú hmotu. Pridať práškový cukor, Palmarín, med a nechať vychladnúť. Pridať rozmiešané vajcia, perníkové korenie a múku. Vymiešať cesto, ktoré má byť makšie, ale ak sa príliš lepí, može sa dosypať trocha múky. Nechať v chlade odpočívať aspoň 24 hod, potom vyvaľkať na hrúbku 4-5 mm, vykrajovať formičkami a piecť pri teplote 180 °C. Perníčky sú veľmi chutné a makké.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2014, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |