Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Na cesto: 150 g múky, 150 g margarínu, 150 g mletých orechov, 100 g práškového cukru, štipka kypriaceho prášku, 1 balík vanilínového cukru. Na plnku: 140 g práškového cukru, 140 g mletých orechov, 2 PL rumu, 2 PL citrónovej šťavy.
POSTUP PRÍPRAVY
Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme - nie veľmi na tenko. Potom z neho vykrajujeme menšie kolieska, uložíme ich na plech a pečieme vo vyhriatej rúre. Pripravíme si plnku: Maslo vymiešame s práškovým cukrom, pridáme mleté orechy, rum a citrónovú šťavu. Vychladnuté kolieska spájame po dve orechovou plnkou. Zvrchu kolieska ozdobíme čokoládovou polevou a kúskom celého orecha. ( my sme dali arašid )
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (6) posledné: 21.12.2020, 20:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |