. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DIETY

Eva A. (Eviana) ID 114156
.
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2009
Naposledy: 1.4.2018 9:30
Aktualizácia: 10.3.2012 22:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

DIETY

Výborný "alternatívny" guláš - 90 DD - škroby


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Fazuľa, 4 zemiaky, karfiol, veľká cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 dl paradajkový pretlak, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, štipľavá paprika - v mojom prípade "Erös Pista" (rozmixované feferónky), vegeta, majoránka.

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu som si ráno namočila a keď som prišla z práce, tak som ju dala do tlakového hrnca na polhodinu povariť. Zatiaľ som si na drobno nakrájala cibuľu a cesnak a dala dusiť na 2 PL oleja a 1/2 dl vody, očistila som zemiaky - dva z nich som nakrájala na kocky a dva postrúhala na strúhadle na jemno (tie to celé zahustia). Na drobnučké ružičky som rozobrala asi 1/5 karfiólu. Uvarenú fazuľu som ocedila. Do udusenej cibule som pridala kocky zemiakov, kúsky karfiolu, fazuľu, strúhaný zemiak, zaliala paradajkovým pretlakom, pridala vegetu, mleté korenie a papriky - mletú sladkú aj štipľavú pastu "Pišta". Pridala som ešte asi 2 dl vody a nechala všetko variť. Keď boli zemiaky uvarené, guláš som vypla a na záver doň pridala za kávovú lyžičku majoránky, ktorú som pomrvila v dlani. Vyzerá to úžasne, vonia ako naozajstný guláš - manžel zdegustoval a povedal, že to je výborne a že si ani neuvedomil, že v tom nie je mäso. Ja ochutnám až zajtra - mám škrobový deň.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (27) posledné: 2.6.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu