končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Smotanová cuketaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 väčšia cuketa, 2 PL oleja, 1 cibuľa, 1 KL soli, 2 ks bobkového listu, 2 ks nového korenia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, kôpor /kto nemá rád nemusí byť, ale je to oveľa chutnejšie s ním), kryštálový cukor a ocot podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Cuketu dobre umyjeme, rozrežeme ju na polovicu, ak má veľké jadierka, tak ich lyžicou vydlabeme. Cuketu postrúhame na väčšie rezance. V kastróli si rozpálime olej, pridáme na kocky nakrájanú cibuľu a do sklovita opražíme. Pridáme postrúhanú cuketu a zamiešame. Potom pridáme soľ, bobkový list, nové korenie a udusíme vo vlastnej šťave. Za 10 - 15 minút rozmiešame smotanu s jogurtom a vlejeme do cuketovej zmesi. Necháme prejsť varom a dochutíme cukrom a octom. K tejto smotanovej cukete sa hodía hrianky, môžme to servírovať aj s volským okom, alebo opečenou párkou. Najlepšie je to len s hriankou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |