končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
OMÁČKY |
Paradajková omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 ks cibuľa 2 strúčiky cesnaku 1 ks paprika 3 PL paradajkového pretlaku 2 sladkokyslé uhorky 2 klinčeky kúsok škorice cukor citrónová šťava soľ olej 250 ml zeleninového vývaru 1 KL maizeny petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY ku cestovinkám. postup: Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme posekaný cesnak, pásiky papriky a paradajkový pretlak. Zmes za stáleho miešania chvíľu dusíme, potom zalejeme vývarom, osolíme. Pridáme klinčeky, škoricu a nadrobno pokrájané uhorky. Premiešame a chvíľu povaríme. Omáčku zahustíme maizenou rozmiešanou v troche vody, dochutíme cukrom a šťavou z citróna. Uvaríme si v osolenej vode podľa návodu cestoviny a podávame s omáčkou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Kôprova omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY Zelený kôpor (podľa chuti, do 2 PL) 12% smotana na varenie citrónová šťava mlieko ¼ z 100 g masla v kocke polohrubá múka (na zahustenie) POSTUP PRÍPRAVY Spravíme si zápražku (rozpustíme maslo, po prípade s olejom + 1 PL polohrubej múky. Dáme speniť na maslo) Za stáleho miešania zalejeme smotanou. Miešame. Keď zovrie nasypeme menšiu hrstku nasekaného kôpra. Osolíme. Ochutíme citrónovou šťavou. Po prípade zahustíme. Najlepšia je s hovädzím mäsom a knedľou. Hovädzie mäso si vyvaríme v polievke a vyberieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 31.7.2010, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |