Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 lyžice oleja, 1 malá cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 7 dl vody (alebo 500 ml smotany na varenie a 200 ml vody), 150 g pečeňovej paštéty, 1 lyžička vegety, 1 lyžička sladkej papriky, 1/4 kocky masoxu, 1-2 strúčiky cesnaku
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji si speníme cibuľu a pridáme múku. Pridáme paštétu a roztápame postupným prilievaním vody ( alebo vody a smotany). Pridáme masox, necháme rozpustiť a ochutíme vegetou, paprikou a cesnakom. Do omáčky sa môže pridať aj na drobno nakrájaná kuracia pečienka. Podávať sa môže s knedlíkom alebo cestovinami. Nevedela som si predstaviť chuť tej omáčky, keď mi o nej rozprával manžel. Svokra ju robila, keď bol ešte dieťa. Chutila mi. Robili sme ju s knedlíkom. Dobrú chuť!
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |