. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HUBY

Eva T. (Evulqa) ID 33802
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2008
Naposledy: 9.6.2021 21:23
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 347
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 177
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

HUBY

Vyprážané bedle so zemiakmi a paradajkovým šalátom



POTREBNÉ PRÍSADY

vlastnoručne nazbierané bedle, olej, soľ, korenie............
Na obalenie: hladká múka,vajíčka,strúhanka ...........
Príloha: zemiaky, cibuľa, zelená pertžlenová vňať...................
Šalát: paradajky, cibuľa malá, soľ, korenie, mletá rasca, cukor, ocot, čerstvá bazalka, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Bedle očistíme, nakrájame na primeranú veľkosť, opláchneme, pozor, aby neostalo v nich veľa vody, lebo pri vyprážaní budú prskať. Rozbijeme si vajíčka, rozšľaháme, osolíme, okoreníme. Bedle obalíme v trojobale a vypražíme. Zemiaky očistíme , nakrájame a uvaríme v osolenej vode. Kým sa zemiaky varia, očistíme cibuľu a popražíme ju na oleji. Nakrájeme petržlenovú vňať. Keď sa zemiaky uvaria, scedíme ich, zalejeme popraženou cibuľou, ak je treba ešte posolíme, posypeme vňaťou a premiešame. Na šalát prevaríme asi 200ml vody a zalejeme asi 2PL kryštálového cukru, pridáme 1KLmletej rasce, štipku korenia a asi 1PL octu, miešame , aby sa cukor rozpustil. Tento nálev by som odporúčala urobiť ako prvý , aby stihol vychladnúť, kým sa upražia bedle a uvaria zemiaky. Cibuľu do šalátu nakrájame na veľmi tenučko, zalejeme prevarenou vodou, necháme ju asi dve minútky lúhovať, potom precedíme a premyjeme v sitku studenou vodou. Nálev nalejeme na nakrájané paradajky a pridáme cibuľu aj premytú a natrhanú bazalku, premiešame a je hotovo. Tento šalátik má byť viac sladký ako sladkokyslý. Takéto sme jedávali na dovolenke v Maďarsku a veľmi nám chutili. Doma robievame viac octové-sladkokyslé nálevy na šaláty.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (43) posledné: 13.10.2012, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu