
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
STRUKOVINY |
![]() CICEROVE JATERNICKYPOTREBNÉ PRÍSADY 1 hrncek sucheho ciceru 1/2hrnceka ryze , 1/2 hrnceka jacmennych krupov, 5ks cibule, 5PL oleja, 2CL morskej soli, 1/2CL mck, 1 PL majoranky POSTUP PRÍPRAVY Tymto receptom som sa inspirovala na jednej webovej stranke a tak ho podam dalej.Cicer den vopred namocime do väscieho mnozstva vody,potom ho na druhy den uvarime do mäkka a uvareny scedime.Do hrnca danme varit ryzu a krupy s 1/2 CL soli.Nechame vychladnut.Na panvici si rozpalime olej a nadrobno nakrajanu cibulu na nom poprazime.Pridame sol,mck a majoranku.Uvareny cicer popucime ako zemiaky,primiesame ryzu s krupkami a cibulu s koreninami.Dobre premiesame a este dochutime.Ak mate zmes velmi hustu pridajte trocha vyvaru z cicera.Na foliu na potraviny ukladame lyzicou zmes,zabalime,vytvarujeme do tvaru valca a okraje stocime.Ulozime do chladnicky aby trocha stuhli. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 6.10.2011, 16:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
![]() CICEROVA OMACKA so zemiakovou kasouPOTREBNÉ PRÍSADY 1hrncek sucheho ciceru(namocime vopred na 12h), 1 velka mrkva, stvrt zeleru, 2 papriky, 3 paradajky, pol cibule, 1PL paradajkoveho pretlaku, 1 zeleninovy bujon, sol,MCK 5 zrniek zeleneho korenia(cerstvo roztlacime-pomelieme) ,1 velky strucik cesnaku alebo 2 mensie, 1 kocku bujonu vypekovej stavy, 1PL olivoveho oleja POSTUP PRÍPRAVY Tato omacka vznikla z nudze,kedze moj organizmus nejak neprijima kombinaciu ciceru s mäsom a nejakymi potravinami.Tak som improvozovala co som vedela,ze by slo a vznikla z toho super omacka k zemiakovej kasi,na ktoru nedam dopustit.Konecne mi nebolo tazko z ciceru,ktory taaak lubim. Vopred namoceny cicer si uvarime do mäkka a scedime. Ocistime si mrkvu a zeler a nakrajame na mensie kococky.Na olivovom oleji spenime nakdrobno nakrajanu cibulku,pridame mrkvu a zeler,spolu kratko poprazime,podlejeme hrncekom vody a podusime do polomäkka. Pridame nakrajanu papriku , cicer a este vodu tak, aby to nebolo ani riedke ani huste a dusime 10 min.Potom su na rade paradajky,ktore nakrajame tiez na mensie kusky pridame zeleninovy bujon, pomiesame a nechame ho dobre rozpustit.Osolime, okorenime,pridame zelene korenie,paradajkovy pretlak a roztlaceny cesnak,dusime asi 5 min a na zaver hodime kocku bujonu vypekovej stavy.U nas sa to vola BRATENSAFT a pouzivam od Maggi alebo Knorr.Nechame ho rozpustit a prejst varom a podavame so zemiakovou kasou, do ktorej som ja miesto normalneho pridala sojove mlieko a ramu.Mali sme k tomu aj hlavkovy salat. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (25) posledné: 3.11.2014, 14:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |