Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
4 hrnčeky fazule, 1 cibuľa , 3 stručiky cesnaku, 3 vajíčka, struhanka, soľ, petržlen. vňať, štipka sody bikarbony, olej na vypražanie
POSTUP PRÍPRAVY
Fazuľu si uvaríme v osolenej vode.. potom ju zomelieme, pridáme pokrájanú cibuľu, cesnak pretlčieme, petrž. vňať, vajíčka, spolu dobre vymiešame, podľa chuti ešte okoreníme / podľa vášho vkusu / a postupne pridávame strúhanku aby bola masa hustejšia. Vyprážame na rozpálenom oleji. Môžeme urobiť aj trocha hustejšiu verziu a na plech s papierom vytvoriť ľubovoľný tvar. Pečieme do zlatista. Dobrú chuť :-)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (1) posledné: 6.4.2018, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |