Miroslava N. (mamina29) ID 45534 |
Oblasť: Piešťany |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 7.5.2008 |
Naposledy: 6.11.2017 19:49 |
Aktualizácia: 1.7.2013 0:32 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Domaci kralik, 2-3 jablka, sol,voda na podliatie
POSTUP PRÍPRAVY
Je to velmi jednoduchy a rychli recept. Raz som nevedala, co uvarit a mala som zajka a jablka, tak som to skusila a vysledok bol famozny. Fantastikos:o)Takze ako na to: Zajka si naporcujeme na mensie kusky - ako komu vyhovuje. Nasolime ho z kazdej strany. Osupeme a nakrajame si jablcka na platky. Jablka dame naspodok, poukladame kusky zajaca, podlejeme vodou do 3/4(ja robim v janskom skle), Prikryjeme a pecieme cca 1-1a1/2hod. na 230. Najskor po hodine skontrolujeme, ci sa nam masko zvrchu "nechyta". Masko je uplne makulinke a kto ma rad pripecene na konci cca na 15 minut necha piect odokryte. Jablciek mozte dat kludne aj viac. Prilohu si k tomu zvolte akukolvek, chuti to so vsetkym. Dobru chut.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (7) posledné: 18.5.2020, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |