
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
POLIEVKY |
![]() ZEMIAKOVÁ POLIEVKA S KYSLOU KAPUSTOU(aj do 90DD-Skroby)POTREBNÉ PRÍSADY 3 väcsie zemiaky,1 bobkový list,stava z kyslej kapusty(podla chuti ale mala by byt kyslejsia),150-200g kyslej kapusty,kocku zeleninového(alebo hubového)bujónu,1 cibula,olej,sol,mck,cervená sladká paprika,mletá rasca,1 strúcik cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Ocistené zemiaky nakrájame na kocky a dáme varit do hrnca s vodou.Pridáme bobkový list a varíme takmer do mäkka.Ked máme zemiaky uz takmer mäkké,prilejeme k nim stavu z kyslej kapusty a pridáme aj samotnú kapustu.Necháme zavriet a vhodíme kocku bujónu,osolíme,okoreníme,pridáme mletú rascu a pretlacený strúcik cesnaku,varíme este asi 10min.Medzitým si na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibulu a poprásime paprikou.Spolu poprazíme a neustále miesame, aby sa nepripálila.Oprazenú pridáme do polievky a necháme prevriet.Teraz môzeme podávat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 22.12.2013, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() FAZULOVA s nokami a bez zaprazkyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 salky malej bielej fazule, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, 1 velka mrkva, 1 velky petrzlen, stvrtka hlavky zeleru, 1PL oleja, sol,MCK,mleta cervena paprika,kocka zeleninoveho bujonu petrzlenova vnat, noky POSTUP PRÍPRAVY Den vopred namocenu fazulu dame varit a varime ju do polomäkka.Vo väcsom hrnci si rozpalime olej a osmazime na nom cibulku.Potom cely obsah hrnca -toho co sa v nom vari fazula-prelejeme k cibulke,pridame na kococky nakrajanu zeleninu,nasekany cesnak a dalej varime kym fazula a zelenina nie su mäkke.Potom pridame bujon,osolime,okorenime a opaprikujeme a odstavime.Pridame nasekanu petrzlenovu vnat a podavame s nokami,haluskami,ci fliackami. Su tu uz podobne recepty s touto polievockou, ale ja nezahustujem a tak snad niekomu padne do oka tato ,ved verzii nikdy nie je dost. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 21.4.2010, 8:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() BIELA DRZKOVAPOTREBNÉ PRÍSADY 500g drziek* 1,5l vody* 250g jogurtu* 2PL muky* 2PL olivoveho oleja* 1CL stiplavej papriky* 1 zltko* 4 struciky cesnaku* 1/2 malej salky octu(alebo stavy z citrona)* sol POSTUP PRÍPRAVY Drzky oplachnete OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 9.2.2010, 9:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |