![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
![]() SobášnicaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g farebnej fazule /ja používam tak 300 g a je toho dosť/ 500 g kyslej kapusty 4 zemiaky 1 cibuľa 2 lyžice hladkej múky 2 strúčiky cesnaku 250 ml smotany na varenie Olej 6 zrniečok celeho čierneho korenia Soľ POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu necháme cez noc namočenú vo vode. Potom ju dáme variť s celým čiernym korením domäkka. V daľších hrncoch si uvaríme zvlášť prepláchnutú kyslú kapustu a zvlášť očistené zemiaky pokrájané na kocky. Keď je fazuľa už mäkká, pridáme k nej scedené uvarené zemiaky a uvarenú kapustu. Dochutíme roztlačeným cesnakom a soľou. Cibuľu očistíme, pokrájame a opražíme na oleji do sklovita. Hotovú ju pridáme ku kapustovej zmesi. V smotane si rozhabarkujeme hladkú múku, vlejeme do zmesi a necháme povariť. Ak je malo slané, tak ešte dosolíme. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (23) posledné: 5.3.2012, 16:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |