. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > POLIEVKY

Martina K. (MataK) ID 8031
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.11.2006
Naposledy: 5.11.2017 21:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

POLIEVKY

Sobášnica



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g farebnej fazule /ja používam tak 300 g a je toho dosť/
500 g kyslej kapusty
4 zemiaky
1 cibuľa
2 lyžice hladkej múky
2 strúčiky cesnaku
250 ml smotany na varenie
Olej
6 zrniečok celeho čierneho korenia
Soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu necháme cez noc namočenú vo vode.
Potom ju dáme variť s celým čiernym korením domäkka.
V daľších hrncoch si uvaríme zvlášť prepláchnutú kyslú kapustu a zvlášť očistené zemiaky pokrájané na kocky.
Keď je fazuľa už mäkká, pridáme k nej scedené uvarené zemiaky a uvarenú kapustu.
Dochutíme roztlačeným cesnakom a soľou.
Cibuľu očistíme, pokrájame a opražíme na oleji do sklovita. Hotovú ju pridáme ku kapustovej zmesi.
V smotane si rozhabarkujeme hladkú múku, vlejeme do zmesi a necháme povariť.
Ak je malo slané, tak ešte dosolíme.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 5.3.2012, 16:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu