Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
1 kg mäsa z diviny – srnčie stehno, 1 kg zemiakov, 250 g cibule, gulášové korenie, sladká a štipľavá sušená paprika, mletá rasca, majorán, cesnak, soľ, fľaša tmavého piva, 2 dcl červeného vína, olej, 1 fľaša zaváraného leča
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji speníme cibuľu, poprášime sladkou paprikou, pridáme na kocky nakrájané mäso. Opražíme, posolíme, podlejeme pivom a vínom, prichutíme mletou rascou a gulášovým korením. Podusíme. Keď je mäso skoro hotové, pridáme lečo bez šťavy a podusíme. Pridáme zemiaky a zalejeme vodou po úroveň zemiakov. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Na záver všetko zahustíme postrúhaným zemiakom, dolejeme zostatok piva a dochutíme majoránom, štipľavou paprikou a cesnakom
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |