Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1/2 sliepka, 3 litre voda, 1 petržlen, 2 ks mrkva, 1/2 celer, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 4 guľky nové korenie, 4 guľky čierne korenie, petržlenová, celerová vňať, soľ, 1 panák koňaku
POSTUP PRÍPRAVY
Slepačie mäso očistíme od tuku a kože (kto má rád masnú polievku tak nie) a spolu s kosťami vložíme do studenej vody. Pridáme očistenú zeleninu a koreniny a varíme do mäkka,aspoň 2 hodiny. Po uvarení mäsa aj zeleniny, to celé precedíme. Mäso a mrkvu pokrájame na kúsky a dáme do polievky. Polievku necháme povrieť a pridáme trofku vegety, zavaríme rezance. Na konci frcneme aj panák konaku, Potom vypneme a do polievky nakrájame zelenú vňaťku , dochutíme mletým korením. Ak polievku budú jesť aj malé deti, koreie ani koňak nedáme do celej polievky.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 1.2.2018, 6:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |