končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
POLIEVKY |
* Špenátová polievka *PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Šalátová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY šalát, slaninka, mlieko, hladká múka, soľ, MČK, ocot POSTUP PRÍPRAVY Slaninku si pokrájame na malé kocky, šalát umyjeme, pokrájame na rezance. Slaninku dame do hrna a nechame nech pusti masť, pridáme pokrájaný šalát a opražíme, zalejeme troškou vody a povaríme cca 3 minútky, potom pridáme mlieko a privedieme do varu. V troške mlieka rozmiešame hladkú múku a pridáme do polievky, necháme prejsť varom a polievka je hotová. Na koniec pridáme trošku octu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 4.5.2010, 8:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Silvestrovský BorščPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kyslá kapusta, 1 kg mäso, 1 stredne veľká cvikla, 2 mrkvičky, 2petržleny, cibuľa, soľ, MČK POSTUP PRÍPRAVY doplnim OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 13.1.2010, 23:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Chilli polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Dávka na 6l hrniec Suroviny: • 60 dkg mleté mäso • ½ kg fazuľa • 4 strúčiky cesnaku • 4 väčšie cibule • 2 fľaše ( 0,7l ) leča • 1 guľášová polievka v sáčku • 3 PL paradajkového pretlaku • soľ, peper, paprika, chilli papričky – mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Postup práce: Fazuľu dáme variť so soľou a s cesnakom do mäkka. V druhom hrnci popražíme do ružova cibuľu, pridáme pomleté mäso a pražíme na miernom ohni pokiaľ sa mäso nestiahne. Keď je mäso popražené pridáme 1 KL mletého čierneho korenia, 2 KL červenej papriky a 1 KL chilli korenia, podlejeme vodou a dusíme asi 30 minút. Potom mäso vylejeme k uvarenej fazuli, pridáme 2 lečá, paradajkový pretlak a necháme zovrieť. Nakoniec pridáme guľášovú polievku rozmiešanú v troške vody. Všetko varíme na miernom ohni asi pol hodinu. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 22.6.2011, 20:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |