Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 cibula, olivovy olej, 250 g čerstvych sampionov, 2 slahačkove smotany, 1 lyžica hladkej muky, sol, 250 ml vody alebo vyvaru
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji si spenime na drobnučko pokrajanu cibulu, k nej pridame nakrajane sampiony, osolime trošku okorenime a podusime do makka. Ked su sampiony makke tak si v smotane rozmiešame jednu lyžicu hladkej muky pridame vyvar a vlejeme do sampionov nechame prejst varom a odstavime. Do hotovej polevky na tanieri si mozeme pridat upečeny na kocky pokrajany chlieb v rure.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (7) posledné: 15.1.2013, 13:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |