Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 12.4.2007 |
Naposledy: 7.12.2024 23:18 |
Aktualizácia: 3.1.2018 19:12 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
olej, tekvica /najlepšia hokajdo/, jablko (najlepšie tie velké zelené),cibula, jeden slepačí bujón, cesnak (jeden strúčik), muškátový orech, smotana na varenie, citrónová šťava, a dochucovadlá (soľ, korenie, vegeta).
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji opražíme cibulku. Tekvicu a jablko pokrájame na malé kocočky a tiež trošku popražíme na oleji... Potom si dáme zovrieť približne liter vody a v tom necháme rozpustiť slepačí bujón, tým zalejeme tú zmes v hrnci a necháme dusiť. Samozrejme ešte pridáme cesnak postrúhany, najlepšie je keď mame cely muškatový orech a ten tam postruhame tiež, ešte to dochutíme a nechame podusiť..keď je to všetko mäkkučke, tak rozmixujeme, pridáme trošku citronovej šťavy a na koniec smotanu. Ozdobíme tekvicovým olejom a opraženými tekvic. semiačkami. Dobrú chuť :)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 24.10.2012, 11:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |