
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 39 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
POLIEVKY |
KYSLIARE*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky,olej,polohrúba múka,soľ,ocot,cukor,šľahačková smotana,červená paprika,kôpor POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme polohrúbu múku,odtiahneme z platne,pridáme za lyžičku papriky a zalejeme vodou.Necháme zovrieť a miešame,aby sa zápražka neprichytila o dno.Pridáme na drobno pokrájané zemiaky a stonky kôpru,osolíme a uvaríme do mäkka.Do šľahačky pridáme múku,rozhabarkujeme a vlejeme do hrnca.Necháme prevrieť,dochutíme octom a cukrom.Nakoniec pridáme veľa nasekaného kôpru. Dá sa jesť horúca,ale v horúčavách aj z chladničky. DOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() POLIEVKA ZO STOPKOVEHO ZELERU_VYNIKAJUCA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2012, 14:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() CICEROVA S HUBAMI A UDENYM *****POTREBNÉ PRÍSADY cícer,údené mäso,mrkva,petržlen,olej,červená paprika,rasca,vegeta-soľ,sušené hríby,múka,voda,vajíčko POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 22.11.2013, 4:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() KURIATKOVO_HRASKOVA S PETRZLENOVYMI HALUSKAMI*****POTREBNÉ PRÍSADY Kuriatka,hrášok,mrkva,zelerová a petržlenová vňať,kaleráb,olej,polohrúba múka,vajíčko,voda,červená paprika,soľ-vegeta,rasca POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (13) posledné: 19.8.2012, 9:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() VYVAR Z HYDINY*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY sliepka,kačka,morka,hus,zelenina,koreniny,voda POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 10.1.2012, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() RYCHLOVKA Z CINSKEJ KAPUSTY*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej,mrkva,čínska kapusta,paradajky,vegeta,rasca,majoránka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 25.9.2017, 13:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() VIANOCNA KAPUSTNICA_S HRIBAMI A TROMI DRUHMI MASA*****POTREBNÉ PRÍSADY údené karé alebo krkovička,domáca údená klobáska,pliecko,sušené dubáky,kvasená kapusta,rasca,vegeta,bobkový list,olej,červená paprika,cesnak a voda POSTUP PRÍPRAVY Je tu určite veľa receptov na kapustnicu,tak k ním pridám aj tú našu,možno sa niekomu zapáči.Foto dodám až neskôr. Udené karé alebo krkovičku opláchneme a dáme variť do vriacej vody už o deň skôr.Najlepšie s kosťou,aby bol dobrý vývar.Pridáme tiež kúsok pekného ,nie mastného pliecka a klobásku,ktorú predtým popicháme vidličkou.Vhodíme za lyžičku celej rasce a dva-tri bobkáče.Na slabom plameni necháme uvariť klobásky,tie vyberieme von.Pliecko a údené necháme dlhšie,ale nemá byť rozvarené.Necháme vo vývare do druhého dňa,aby nám vychladlo.Vyberieme oba druhy mäsa,pridáme vopred namočené dubáky, vegetu .Varíme,kým dubáky nie sú hotové.Sudovú kapustu nepremývame,ale šupneme ju k vývaru s hubami aj so šťavou.Povaríme dákych 20 minút ešte spolu.Ak sa nám zdá,že ju paprika z klobásiek dosť nesfarbila,zohrejeme trošilinku oleja a pridáme červenú papriku,ktorou doladíme farbu kapustnice.Nakoniec postrúhame2-3 strúčiky cesnaku. Nezahusťujeme múkou,nepridávame smotanu ani zemiaky. Kapustnica je kyslá,nie s kapustou ako keby už raz prešla tráviacim traktom. Tým,že mäso necháme vychladnúť vo vývare,nie je suché a dá sa pekne krájať. Na tanier dávame kapustnicu,pridáme 2-3 kolieska klobásky a kocky údeného a pliecka. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 13.12.2012, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
OTAZKAPOTREBNÉ PRÍSADY všeličo POSTUP PRÍPRAVY Stratil sa mi zo stránky recept na hovädziu polievku aj s pofoteným návodom. Nemáte niektorá skúsenosť ako sa k nemu dopátrať,kedže ja som si ho sama nevymazala? vdaka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (16) posledné: 1.12.2010, 6:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() CICEROVA S HRIBIKMI A MRVENICKOU*****POTREBNÉ PRÍSADY cícer,sušené modráky,mrkva,petržlen,olej,červená paprika,zeleninový bujon,rasca,mleté čierne korenie,vajíčko,hrubá múka,cesnak POSTUP PRÍPRAVY Cícer si namočíme den vopred a dáme variť.Po asi polhodine pridáme sušené hríby-ja som dala modráky,ktoré sme si vopred namočili do horúcej vody.Mrkvu očistíme,pokrájame a orestujeme na troche oleja.Pridáme červenú papriku a šupneme ho variacej sa polievočky.Petržlen si takisto pokrájame a vhodíme do hrnca.Kocky bujonu,rascu a korenie dáme podľa potreby.Medzitým si zamiesime cesto z vajíčka a hrubej múky,necháme ho obschnúť.Ked je cícer uvarený,pridáme mrveničku a postrúhaný cesnak necháme povrieť a výborná polievočka je na svete. Ja mrveničku strúham hned do hrnca s polievkou,ked je cesto lepivé,vtlačím ho do múky a pokračujem v strúhaní.Tak nemusím robiť zápražku ani zátrepku. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 28.10.2011, 15:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() ZELENINOVA S HRASKOM_LAHKA LETNA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mrkva,petržlen,zemiaky,hrášok,olej,červená paprika,vegeta (bujon),petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Na troche oleja orestujeme mrkvu a petržlen,odtiahneme z plameňa,dáme trocha papriky a zalejeme vodou.Necháme zovrieť,pridáme vegetu a mladý hrašok.Zemiaky pokrájame na menšie kúsky a vsypeme do vývaru.Varíme do mäkka,nakoniec pridáme petržlenovú vniatku. Nezahusťujeme.Je to výborná a ľahká letná polievočka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 11.8.2011, 7:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 39 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |