
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POLIEVKY |
Tekvicová krémová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g tekvice (najlepšie Hokkaido) 100 g póru 1 PL masla 1/8 l bieleho vína 1/2 l hovädzieho vývaru 1 PL balsamica mletý zázvor majoránka muškátový orech čierne korenie kmín soľ smotana tekvicový olej POSTUP PRÍPRAVY Umytú a odkôstkovanú tekvicu nakrájam na kocky a spolu s nakrájaným pórom krátko opražím na masle. Zalejem vínom a vývarom a nechám približne hodinu dusiť. Masu rozmixujem a pridám balsamico. Nakoniec ochutím zvyšnými koreninami. Prípadne ešte raz zmixujem, aby bola hmota jednotná.. Pred podávaním vmiešam trochu tekutej smotany do polievky a na tanieri ozdobím šľahačkou a niekoľkými kvapkami tekvicového oleja. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |