. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

NÁTIERKY

♠ Svieža vajíčková nátierka ♠



POTREBNÉ PRÍSADY

Mám ju veľmi rada, pretože je ľahká a svieža a to je práve to čím je "netradičná".

POSTUP PRÍPRAVY

5 kusov vajec uvarených natvrdo olúpeme, 200g kyslej smotany, 2 ČL plnotučnej horčice, 1 cibuľa nasekaná nadrobno, soľ



vajíčka prepasírujeme cez mriežku na zemiaky /tú, ktorú máme na zemiakový šalát :D/, pridáme cibuľu, smotanu, horčicu a osolíme... premiešame, necháme vychladiť a podávame na chlebíku napr. posypané pažítkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

♣ Bazalková nátierka ♣



POTREBNÉ PRÍSADY

Netradičná, ale zato vynikajúca nátierka... pre mňa určite, Keďže bazalku milujem takmer v čomkoľvek. Našla som na internete a trošku upravila podľa seba...

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme približne 5 stoniek bazalky, 1 tofu s bazalkou alebo údené, 1 mladá cibuľka, 2 strúčiky cesnaku a asi 3-5 kúskov sušených rajčín, 1 PL plnotučnej horčice, soľ...



Bazalku umyjeme necháme obschnúť a natrháme listy, ktoré vhodíme do mixéra. Tofu nakrájame na kocky, cesnak olúpeme a prekrojíme na štvrťky, cibuľku očistíme a nakrájame, všetko prisypeme k bazalke do mixéra, pridáme horčicu, paradajky a osolíme.... dohladka vymiešame a podávame na pečive.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Cottage nátierka s pórom.



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 póru, 1 cottage syr bez príchute, syr niva v črievku, trošku soli...

POSTUP PRÍPRAVY

Cottage cheese si dáme do misky, pridáme Nivu, premiešame, prisypeme nadrobno nasekaný pór a podľa chuti osolíme. Ešte premiešame a podávame s pečivom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.4.2016, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Tuniakovú nátierka...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva tuniaka, 100g zmäknutého masla, 1 syr v črievku, 1 uvarené vajíčko, 1 PL plnotučnej horčice, 1 malá cibuľa alebo 1 jarná cibuľka, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Tuniaka zlejeme z oleja, pridáme uvarené nasekané vajíčko, vytlačíme syr, pridáme maslo, horčicu a osolíme. Spolu vymixujeme do hladka a podávame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z medvedieho cesnaku...



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2-1 viazanička čerstvého medvedieho cesnaku, 2-3 kocky taveného syra, 125g zmäknutého masla, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Medvedí cesnak opláchneme, nasekáme, pridáme syr, maslo a mixérom /buď ponorným alebo sekáčikom/ vyšľaháme. Veľmi dobre chutí na čerstvom chlebíku s plátkami chudej šunky :-)...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.5.2020, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Avokádová nátierka...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 zrelé a mäkké avokádo, 2 uvarené vajíčka, 3 trojuholníky taveného syra, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, pár kvapiek citrónovej šťavy

POSTUP PRÍPRAVY

Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku a lyžičkou vydlabeme dužinu, ktorú hneď pokvapkáme citrónovou šťavou a vidličkou popučíme, pridáme syr, olúpaný a popučený cesnak, nasekané vajíčka a kyslú smotanu. Poriadne popučíme a podľa chuti osolíme a okoreníme. Alebo všetky suroviny hodíme do mixéra a do hladka vyšľaháme ako ja :-)...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.9.2016, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z tofu...



POTREBNÉ PRÍSADY

2 balíčky bieleho tofu, 1 malý pohárik rajčinového pretlaku, olej, 3-5 strúčikov cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ml.čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som našla na internete a nátierka je fantastická... pre mňa hlavne na hrianky :-)... Tofu najemno nastrúhame, cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno, osmažíme na oleji a pridáme tofu...chvíľu smažíme, premiešame pretlak /nemusí byť ani celý/, osolíme, okoreníme, a pridáme popučený cesnak. premiešame a po vychladnutí natrieme na chlebík, hrianku, bagetku...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.4.2016, 18:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Reďkovková nátierka...



POTREBNÉ PRÍSADY

biela reďkovka, soľ, citrónová šťava, biely jogurt

POSTUP PRÍPRAVY

Nie je to tak celkom "klasická nátierka", ale chuťovo je skvelá...




Reďkovku si ošúpeme, najemno nastrúhame a jemne vytlačíme šťavu, osolíme, pridáme citrónovú šťavu a biely jogurt, spolu zamiešame a môžeme podávať s pečivom. /Ingrediencie som nevážila, najlepšie si každý ochutí sám, podľa seba :-) /

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Baklažánová nátierka na hrianky...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 baklažán, asi 4-5 strúčikov cesnaku, soľ, citrónová šťava, 50ml bieleho jogurtu...

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán umyjeme, osušíme, popicháme nožom a vcelku dáme na 30 minút piecť na 180 °C...ešte horúci pomocou vidličky ošúpeme a buď vidličkou pomliaždime alebo rozmixujeme, osolíme, ochutíme citrónovou šťavou, jogurtom a pridáme roztlačený cesnak...premiešame a natierame na opečený chlebík.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.5.2015, 20:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu