Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Ivana Š. (ivusik) ID 886 |
 |
mimibazar.sk/ivusik |
Oblasť: Žilina |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 14.9.2005 |
Naposledy: 28.2.2025 19:29 |
Aktualizácia: 19.2.2025 14:12 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
350g hladkej múky, 250g palmarín, 2 dcl kyslej smotany, domáca klobása, 1 vajce, syr, soľ, vajíčko na potieranie
POSTUP PRÍPRAVY
Z múky, palmarínu, vajca, smotany a kávovej lyžičky soli vypracujeme cesto. Necháme ho najlepšie cez noc oddýchnuť v chladničke. Oddýchnuté cesto vyvaľkáme na hrúbku 3-4 mm. Z cesta povykrajujeme kolieska. Poukladáme ich na suchý plech. Každé koliesko potrieme vajíčkom, položíme naň koliesko klobásky a opäť potrieme vajíčkom. Zo zvyšného cesta vykrojíme hviezdičky a tie položíme na klobásku. Zasa potrieme vajíčkom a posypeme strúhaným syrom a šup do vyhriatej rúry. Je to prplavé ale výborné.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |