
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CHUŤOVKY |
![]() SlimáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 500g polohrubej múky 250g rastilnného masla (VETO, PERLA, RAMA...) 3 lyžičky soli 100g postrúhaného syra eidam 1/2 kocky droždia (20g) 1 lyžička cukru na kvások 100ml mlieka 1 vajce na potretie POSTUP PRÍPRAVY Z kvasníc, cukru a mlieka urobíme kvások. Povyksynutí zmiešame s ostatnými prísadami a vypracujeme cesto. Toto rozdelíme na 6 - 7 bochnikov. Každý bochnik vyvaľkáme do kruhu a rozdelíme na 16 trojuholníčkov. Trpjuholníčky zmotáme od širšieho konca k tenšiemu až vznikne slimáčik. Hotové slimáčky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom a poskypeme trochou syra (ktorý zostal z toho čo šiel do cesta). Pečieme cca na 190° C asi pol hodky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2014, 12:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |