končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CHUŤOVKY |
PagacePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg. hl. muky, kocka drozdia, 3-4 stredne velke zemiaky sol, voda 20 dkg pomletych oskvariek, hera, 5 dkg udeneho syra, POSTUP PRÍPRAVY tento recept som raz nasla na nete (ako pagaciky z karu mastne ale moc dobre) a odvtedy pri kazdej prilezitosti sa u nas pecie len toto. Zmizne to ako gafor a stale je malo..:)) 1kg. hl. muky, kocka drozdia, 3-4 stredne velke zemiaky sol, voda urobime redsie cesto, nechame vykysnut, roztiahneme na obdlznik, natrieme 20 dkg pomletych oskvariek, nastruhame jednu heru, 5 dkg udeneho syra, posolime, prelozime a nechame 10 min. odpocinut. vyvalkame a znovu prelozime, opakujeme 3x vyvalkame na 1,5-2 cm vykrajujeme a potrieme vajcom so solou. v dobre vyhriatej rure upecieme. po upeceni pagace nozom podvihame, ale nechame vychladnut na plechu aby si popili spät masnotu. prekladame nasledovnym sposobom: z hora dole, z dola hore, z prava do lava, z lava do prava stale tak isto, aby boli take listove. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 22.6.2007, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |