
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
CHUŤOVKY |
Rybacia pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY sardinky v oleji, 1 cibuľu, maslo, soľ POSTUP PRÍPRAVY Sardinky (bez oleja) dáme do misky a roztlačíme vidličkou, pridáme maslo (najlepšie je nátierkové), cibuľu a soľ. Všetko spolu pekne rozmiešame. Dáme do chladničky ztuhnúť. Podávame natretú na chlebe alebo inom pečive. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.2.2010, 19:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obličkový čajPOTREBNÉ PRÍSADY Zmiešať spolu 3 druhy sypaných čajov podľa pomeru:\r\n\r\n- zlatobyľ obyčajná - 2 diely\r\n\r\n- praslička roľná - 1 diel\r\n\r\n- stavikrv vtáčia - 1 diel POSTUP PRÍPRAVY 3krát denne 1 polievkovú lyžicu zmesi čajov zaliať 0,25 l vriacej vody, nechať 15 minút vylúhovať a piť vlažný 10 minút pred jedlom. V období pitia čaju je potrebné piť veľa tekutín, okrem minerálok.\r\n\r\nUpozornenie: Doba pitia čaju je maximálne 6 týždňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Cesnaková pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY cesnak, mäkký syr - najlepší je bambino (alebo akýkoľvek v črievku), maslo (nátierkové-flora, alebo klasické, ale musíme ho vytiahnuť skôr, aby stihlo zmäknúť), majonéza (najlepšia je domáca, ale môže byť aj kupovaná), alebo tatárska omáčka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cesnak pretlačíme, pridáme syr a maslo a zamiešame, osolíme. Cesnaku dáme toľko, aby bolo cítiť cesnakovú chuť, niekto dá menej, niekto viac. Nakoniec pridáme majonézu (keď ju nemáme, nemusíme ju dať, ale s majonézou má lahodnejšiu chuť). Miešať môžeme aj v ručnom miešači, kde nemusíme vynaložiť toľko sily ako pri miešaní vareškou. Dáme do chladničky stuhnúť. Podávame na chlebe, alebo na rožkoch, ktoré sú nakrájané na kolieska. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |