. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CHUŤOVKY

Veronika Š. (VerkaM) ID 107396
.
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.8.2009
Naposledy: 1.10.2020 12:27
Aktualizácia: 16.11.2009 20:47
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 26
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CHUŤOVKY

Rýchla večera alebo raňajky - syrovo-cibuľové topinky



POTREBNÉ PRÍSADY

taveny syr, chlieb, vegeta a mast

POSTUP PRÍPRAVY

Takze narezeme si chlebiky, potrieme ich tavenym syrom, medzitym si nakrajame nadrobno cibulu, ktorou posypeme chlebiky. Na syre a cibuli nemusime setrit. Este ich posypeme vegetou a na rozpalenej masti smazime ako topinky len zo spodnej strany. Syr sa nam zatial pekne roztopi, cibula a vegeta to dobre osolia. Velmi chutna vecera alebo ranajky. =)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Maslové pagáčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg hladkej múky, 2 žĺtka, 1 smotana na šľahanie, 1 Hera, 1/2 másla, 1 kocka droždia, 1 ČL octu, 2 1/2 ČL soli

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je jednoduchý, všetky prísady zmiešame spolu, vypracujeme jednu hmotu, ktorú necháme tak hodinku oddychovať. Potom si cesto rozvaľkáme, vykrajujeme pagáčiky, ukladáme na vymastený plech. Na plechu ešte potrieme žĺtkom a posypeme sézamom. Po oškvarkových pagáčoch sú tieto moje druhé obľúbené :-) a ich chuť je fakt máslová.. mňam..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.6.2011, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu