
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZAVÁRANINY |
![]() SLIVKOVY LIKER Z KÔSTOKPOTREBNÉ PRÍSADY 500ml kôstok 200g krystaloveho cukru, 700ml alkoholu najmenej 30% POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som pôvodne chcela dat az bude liker vyzrety, ale to by bolo az o 3 mesiace a tak by to uz pre mnohe zaujemkyne nebolo aktualne,tak pridavam teraz a vysledne foto po 3 mesiacoch dolozim.Takze takto zuzitkujete aj kôstky zo sliviek ked budete robit lekvar alebo dzem.Do nejakej sirsej uzatvaracej sklenenej nadoby nahadzte kôstky.Pridajte cukor a alkohol,premiesajte a dobre uzavrite.Nechajte dozrievat 3-4mesiace na teplom mieste.Potom liker cez sitko predsedite do likerovych fias.Chuti nieco ako amaretto. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (64) posledné: 23.11.2018, 9:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
![]() JAHODOVA MARMELADA s kuskami bielej cokoladyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg jahod, 1kg zelirovacieho cukru 1:1, 1 tabulka bielej cokolady, stava z pol citrona 1CL kyseliny citronovej POSTUP PRÍPRAVY Tak pomaly budeme zavarat a co prve...no JAHODKY.Kilo jahod si ocistime a umyjeme,nakrajame do misky na stvrtky OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (27) posledné: 20.10.2011, 10:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
![]() KIBASA-KIwi-BAnanovo-SAmpanska marmelada ako chutovecka na obmenu.POTREBNÉ PRÍSADY 2 väcsie banany* 4 kiwi* 1 pomaranc* 1 citron* 200ml sampanskeho(alebo cele picollo sekt)* 350g zelirovacieho cukru 2:1 POSTUP PRÍPRAVY Banany a kiwi nakrajame do misky,pridame vytlacenu stavu z pomaranca , z citrona a sampanske alebo picollo sekt(mala flasticka 200ml).Dokladne premiesame a pridame zelirovaci cukor a dalej miesame.Ja som pripravovala v pekarnicke preto som celu zmes supla do nej a zapla program na marmeladu.Kto nema vari za staleho miesania v hrnci ako obvyklu marmeladu.Potom zmes mixerom rozmixujeme,ak sa nam zda riedke pridame lyzicku kyseliny citronovej a plnime ciste zavaracie flasticky-pohare a dobre uzatvorime,Ja vzdy sterilizujem este 15min.Z tohto mnozstva vyjdu 4 stredne mensie zavaracie pohare (ako napr od tatarky). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (12) posledné: 4.8.2010, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |