
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ZAVÁRANINY |
![]() Mrazená pažitka na zimuPOTREBNÉ PRÍSADY pažitka (alebo kôpor, petržlenová vňať) POSTUP PRÍPRAVY Ja si bylinky už roky mrazím v plastových kelímkoch a do jedla ich pridávam bez rozmrazenia - keď ich poriadne pred zmrazením vysušíte tak sa vňať nezlepí, zostane krásne sypká a ako čerstvá. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 17.8.2010, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |