končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
ZAVÁRANINY |
Cibuľová marmeládaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL masla*2PL olivového oleja*1 kg červenej cibule*3 strúčiky cesnaku*4 PL hnedého cukru*3-5 PL octa*350 ml červeného vína*soľ*mčk*tymián POSTUP PRÍPRAVY Ja cibuľu teda nejak extra nemusím,ale toto,tak toto je cibuľový zázrak a chutí naozaj luxusne.Je skvelá na chleba natretý lučinou,či paštétou alebo ako základ na pizzu namiesto paradajok,či ako príloha k masu.Taká "inovácia" :)),pre tých čo majú radi nové chute. A priznám sa,už som vyjedala z panvičky....... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 8.9.2011, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Banánový džemPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg banánov to jest 9-10 ks,podľa toho aké sú veľké*750 g - 1 kg kryšt.cukru*1/2 lyžičky tlčených klinčekov*šťava z jedného citrónu POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 9.8.2012, 23:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Paradajkovo-cesnaková pastaPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g očisteného cesnaku*1 kg paradajok*50 g soli POSTUP PRÍPRAVY Paradajky možme spariť a olúpať /nemusíme,ja som nelúpala a šupky tam volajako nie sú/.Paradajky pomelieme na masovom mlynčeku.Cesnak pretlačíme,zmiešame so soľou.Paradajky a cesnak zmiešame spolu.Zmesou naplníme suché poháriky a uzavrieme viečkom.Viečko može byť aj z plastu.Tato zmes sa nemusí sterelizovať a vydrží hodne dlho.Ja som teraz objavila v komore túto dobrotu z roku 1995 a je super,ako čerstvá.Pridávame ju do hotových jedál,na hrianky,na maso,alebo na pizzu.Ja som to použila na Taliansku pizzu od Romany N. ID 3383.Výýýborné a šťavnaté. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (57) posledné: 13.9.2011, 21:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Tekvica na prívarok alebo polievkuPOTREBNÉ PRÍSADY 3 kg očistenej tekvice,kopor Nálev:1 l vody,1 dcl octu,20 g soli,10 g cukru POSTUP PRÍPRAVY Tekvica sa velmi rada po zavarení kazí.Preto snáď niekto uvíta tento osvedčený recept.Takto zavarená tekvica vydrží aj 5 rokov/mám v komore/ 3 kg očistenej tekvice postrúhame a zalejeme studenou vodou.Necháme stáť od večera do rána.Ráno tekvicu vyžmýkame a dáme do zavarovacích pohárov.Na dno do každého pohára dáme trocha kopru.Netlačíme veľmi a od vrchu pohára necháme asi 2-3 cm. Nálev prevaríme a zalievame poháre až vychladne.Poháre uzavrieme ,zalejeme ich celé vodou a sterilizujeme 30 až 45 minút,podľa toho aká je tekvica stará. Z 3 kg tekvice máme 5 pohárov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.11.2009, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |