
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
OVOCIE |
griotkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g visni, 200g cukru, rum POSTUP PRÍPRAVY Do zavaraninoveho pohara som dala na dno dva klinceky, kusok skorice nato visne, ktore som presypala cukrom a zaliala rumom tak, aby boli visne zakryte. Uzavrela som pohar vekom a dala do komory. Uvidime co z toho bude;o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |