končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CUKROVINKY |
Vínové pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 1 palmarín, 250 g hladkej múky, 7 lyžíc bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny (až tri) spolu zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré dáme na 30 minút do chladničky. Rozvaľkáme a vykrajujeme rohlíky (ja som nevedela nájsť formičku a tak som vykrajovala slzy). Pečieme pri teplote 160 stupňov. Hneď po vybratí z rúry rohlíky obalíme vo vanilkovom cukri (ja 1/2 obalím - tie sú nasladko a druhú polovicu nechám naslano bez obalenia). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 19.1.2010, 18:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |