. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58
.
mimibazar.sk/premamu
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0902 460 962
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.4.2005
Naposledy: 7.3.2021 15:35
Aktualizácia: 22.12.2013 16:36
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 137
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 11
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

CUKROVINKY

Čím potešiť chlapskú spoločnosť



POTREBNÉ PRÍSADY

240g hladkej múky, trochu prášku do pečiva, štipka soli, 80g práškového cukru, 1 vajce.
Na polevu 2 lyžice najemno preosiateho práškového cukru, malá lyžička citrónovej šťavy a trošku bielka, max. polovica malej lyžičky, fakt troška.

POSTUP PRÍPRAVY

Najlepšie je všetko spraviť deň vopred aby sa mohli uležať ale dajú sa aj hneď papať. Ja som ich robila otcovi na 60-ku.

Všetko zmiešaj na hladké cesto a daj ho na pol hodinku do chladničky odpočinúť.
Vyvaľkaj a povykrajuj srdiečka, ktorým odrežeš špičku a tak vzniknú zadky a prsia. Poukladaj na papier na pečenie a pečú sa na 170 stupňov krátko asi 8-10 minút, skôr tých 8.
Po upečení ich zlep po 2 lekvárom podľa chuti, najlepšie sú kyslejšie druhy lebo cesto aj poleva sú sladké.
Potom už len ozdob rôzne zafarbenou polevou podľa fantázie.

Môžeš ich robiť z akéhokoľvek lineckého cesta ale ako tvrdí pôvodná autorka, ak nepoužiješ hladkú múku a preosiaty práškový cukor tak máš zadky rovno s celulitídou! :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.7.2008, 13:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu