
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
CUKROVINKY |
![]() Cacorky z Opoja - expresne rychle!POTREBNÉ PRÍSADY 250 g krystaloveho cukru * 250g hery * 3 PL medu * 100g varovej cokolady * 200g sekanych vlasskych orechov * 125 g cornflakesov - kukuricnych lupienkov * 125g cokoladovych lupienkov - napr. Chocapic * papierove kosicky POSTUP PRÍPRAVY Cukor si na miernom ohni rozpustime do hneda na vonavy karamel. Pridame heru pokrajanu na kocky, a ked sa rozpusti pridame med a cokoladu nalamanu na kocky. Vsetko rozpustime, dobre premiesame. Odstavime z ohna a hned pridame sekane orechy a zmes cornflakesov a cokoladovych lupienkov. Vsetko spolu dobre premiesame, aby sa nam vytvorila masa. Este horuce kladieme lyzicou do papierovych kosickov. Treba sa poponahlat, lebo ked masa vychladne, ide to tazsie. Nechame vychladnut a papame. Je to vynikajuce a hlavne rychle. Je to taky pohotovostny receptik pre necakane navstevy... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 14.10.2009, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() KokoskyPOTREBNÉ PRÍSADY Linecke kolieska: 400g hladkej muky 200 g Palmarinu 120g praskoveho cukru 1 vajce kora z citronu Kokosky: 300 g praskoveho cukru 6 bielkov 250g struhaneho kokosu Krem: 200ml mlieka 50g krystaloveho cukru 1 zltok 1 zlaty klas 250g masla 1 PL kakaa cokoladova poleva, marhulovy dzem POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.12.2008, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Skvarkove zlepovanePOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej muky special 200 g praskoveho cukru 300g pomletych skvariek 1 PL rumovej esencie 1 vajce 200g hery ribezlovy dzem POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny rukou zmiesime na cesto, ktore nechame najlepsie cez noc odpocivat v chladnicke. Potom cesto rozvalkame asi na hrubku 0,4 cm, a formickami vykrajujeme. Ja som naspodok davala koliesko bez dierky, navrch s dierkou. Pecieme pri teplote cca 180C 20 minut (v teplovzdusnej rure). Po vychladnuti zlepujeme vzdy dve a dve spolu dzemom. Na konecnu upravu som zvolila obalovanie v praskovom cukre s vanilkou. Je to zvlastne vyborny recept - ta chut skvariek nasladko je supeeer! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Gulky z odrezkovPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Tak som oprasila recept zo svojich mladych a najma detskych cias. Uprostred je visna zavarena v rume.. Chutili fantasticky, asi preto, ze mi tak veeelmi pomahala moja dvojrocna dcerka... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 23.11.2008, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Smotanove rozteky mojej mamkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladkej muky 2 kysle smotany 1 prasok do peciva 2 palmariny stipka soli POSTUP PRÍPRAVY Muku, margariny, smotany, prasok do peciva a sol rukou spracujeme na vlacne cesto. Najlepsie je cesto si pripravit vecer a rano piect. Bude vlacne a rozteky budu potom velmi krehkucke a lahodne. Plnime podla chuti orechovou, makkovou pripadne inou plnkou. Tieto konkretne su orechove, tie idu u nas najviac. Plnka je pripravena sparenim mletych orechov s cukrom horucim mliekom, pridala som kvapku rumu a vanilkovy cukor. Postup je nasledovny - cesto si rozdelime na 1/2, priadne na tretinky. Vyvalkame do obdlznika, ktory potom rozdelime na primerane stvorceky podla toho, ako velke chceme mat rozteky. Pozdlz maleho stvorceka, z ktoreho chceme urobit roztek navrstvime plnku, zatocime do vnutra. Opacny koniec /tam kde nie je plnka/ si ale predtym narezeme radilkom na kuskoch, a tak nam vzniknu pekne zubky, ako je vidiet na fotke. Dufam, ze som to jasne napisala, budem sa snazit co najskor pridat obrazkovy postup. Rozteky poukladame na papierom vystlany plech a upecieme. Este horuce obalujeme v zmesi praskoveho cukru s vanilkou. Mnam, paraaaada! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 14.12.2011, 9:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |