. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

Radka T. (Radka6) ID 152710
.
Oblasť: Hlohovec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2010
Naposledy: 5.7.2015 10:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 4
RECEPTY 9
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

CUKROVINKY

Snehové pusinky s plnkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 bielka 200g práškového cukru 1 lyžičku citrónovej šťavy 1 lyžička maizeny Na plnku 3 lyžice čokoládovej nutelly 6 lyžíc mascarpone preosiate kakao na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

1). Z bielkov a cukru vyšľaháme nad parou tuhý sneh. Do snehu potom pridáme citrónovú šťavu a zľahka premiešame. Ochutený sneh dáme do cukrárenského vrecúška s nadstavcom a na plech vyložený papierom na pečenie dáme menšie okrúhle kôpky snehu, ktoré v mierne vyhriatej rúre usušíme.
2). Čokoládovú nutellu vymiešame s mascarpone. Na spodnú časť jednej usušenej pusinky dáme plnku, spojíme s druhou pusinkou a povrch posypeme preosiatym kakom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 2.4.2011, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Hviezdičkové guličky



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : 200 g mletých mandlí ( môžu byť aj vlašské orechy ), 100 g horkej čokolády, 200 g marcipánu, 2 bielky, 150 g práškového cukru, 2 lyžice kakaa, trocha škorice, čerešňový kompót, rum Na ozdobu : čokoládová poleva, bielková poleva ( cukor+1 bielok + citr. šťava)

POSTUP PRÍPRAVY

Čerešne scedíme a odkôstkované namočíme na 1 deň do rumu. Potom ich vyberieme a necháme dobre oschnúť. Mandle alebo orechy nasucho opražíme a necháme vychladnúť. Marcipán spracujeme s bielkami, pridáme kakao, škoricu, mandle, strúhanú čokoládu, cukor a dobre spracujeme. Vlhkými rukami odoberáme malé kúsky cesta a vkladáme do nich čerešne. Každý kúsok s čerešňou vytvarujeme do guličky s priemerom asi 3 cm. Guličky uložíme na vymastený plech a pečieme asi 15 min pri strednej teplote. Necháme vychladnúť. Guličky namáčame vrchnou časťou, teda nie celé, do čokoládovej polevy a po stuhnutí na ne bielkovou polevou kreslíme hviezdičky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 31.7.2010, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

bananove jednohubky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

guľaté piškóty, banány, čokoládovú polevu

POSTUP PRÍPRAVY

špáratko), namočíme v čokoládovej poleve a necháme stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu