
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() RÝCHLY KOLÁČPOTREBNÉ PRÍSADY 2hrnčeky polohrubej múky,1hrnček kryštálového cukru,1hrnček vlažného mlieka,1vajce,1zlatý klas(ak nie je,dávam vanilkový puding),1lyžička vanilkoveho cukru,1prášok do pečiva,1dcl oleja...zaváranina,varová čokoláda,sezónne ovocie,orechy....alebo čo vás napadne :o) POSTUP PRÍPRAVY Všetko dobre premiešame,vylejeme na vymasteny a múkou vysypaný plech,poukladáme ovocie,alebo nalámanu čokoládu,orechy...no proste,čo chceme...a pečieme vo vyhriatej rúre cca 45minut na 180stupnoch. Na fotke je koláč so zaváranými jablkami obalenými v škoricovom cukre.DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 20.5.2012, 17:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() GAŠTANOVÝ SENPOTREBNÉ PRÍSADY medove platy marhulovy alebo ribezlovy dzem 1kocka gastanoveho pyre(250g) 2-3lyzice rumu,nie viac!! 500ml mlieka 1 zlaty klas 1 vanilkovy cukor 1zltok 125g masla(hera,palmarin...) 1lyzica praskoveho cukru slahacka na zdobenie,popripade varova cokolada na polevu POSTUP PRÍPRAVY uvarime puding z mlieka,zlateho klasu,vanilkoveho cukru a zltka...do vychladnuteho vmiesame maslo,praskovy cukor,gastanove pyre a rum-nedavat viac,nez je pisane,krem sa zrazi..vyslahame do hladka...a touto zmesou plnime medove platy potrete dzemom a ukladame na seba...hotove dame este do chladnicky odstat...plnka sa moze dat i na boky a vrch..popripade oliat polevou...na zaver ozdobime nefalsovanou pravou slahackou :o)!!!Prajem vam dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) KOMENTÁRE (23) posledné: 22.12.2013, 22:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() NOVOVESKA KAKAOVA BUCHTAPOTREBNÉ PRÍSADY 250g hladkej muky,250g praskoveho cukru,250g mlieka(1 hrncek),vajce,prasok do peciva,40g kakaa,40g oleja POSTUP PRÍPRAVY Ohlasila sa vam necakana navsteva,alebo ste v koncoch,co ku kave?Veeelmi jednoduche a rychle!!! Vsetko zmiesame a vylejeme na vymasteny a mukou vysypany plech,pecieme pri 150stupnoch asi 40minut.Po vychladnuti posypeme zmesou vanilkoveho a praskoveho cukru.Mnam.Ja davam ale viac kakaa,nez je udane...mozme podavat samotne alebo so slahackou :o),pripadne poliat citronovou polevou miesto posypky cukrom :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 25.8.2008, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |