. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Janka P. (Joanne) ID 6922
.
Oblasť: Dolný Kubín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.10.2006
Naposledy: 14.2.2024 8:31
Aktualizácia: 9.11.2015 16:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 256
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Jemna babovka



POTREBNÉ PRÍSADY

6 zltkov,30dkg krystaloveho cukru,1dcl oleja,30dkg polohrubej muky,3/4 prasku do peciva,6 lyzic mlieka,6 bielkov,kakao.

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky vymiesame s cukrom,pridame olej,muku s praskom do peciva a mlieko.Z bielkov urobime sneh a vmiesame ho do masy.Masu rozdelime a do jednej polovice vmiesame kakao.
Formu vymastime a vysypeme mukou.Vlejeme do nej najskor svetle cesto,potom primiesame kakaove.
Ruru predhrejeme na plno,ked vlozime babovku znizime na 150°C.Upecenu posypeme praskovym cukrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Kolac z listkoveho cesta s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Balicek listkoveho cesta,piskoty,5-6 jablk,0,5 L mlieka,1a 1,5 balicku zlateho klasu,cukor,zltok.

POSTUP PRÍPRAVY

Listkove cesto si vyvalkame a rozdelime na 2 casti(priblizne na velkosti plechu).
Plech si otrieme troskou oleja,a polozima nan jednu polovicu listkoveho cesta.
Nan naukladame piskoty,a na piskoty osupane a nakrajane jablka.
V troske mlieka si rozhabarkujeme 1 1,5 sacku zlateho klasu,a vylejeme ho do zvysku vriaceho mlieka.
ked je kasa husta,navrstvime ju na jablka.
Nato dame druhu polovicu listkoveho cesta,popichame vidlickou,potrieme zltkom a dame piect.
Pecieme pi teplote 190°C,az kym vrcne cesto nie je upecene do zlata.
Po vychladnuti,kolac psypeme praskovym cukrom a pokvapkame roztopenou cokoladou.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.10.2008, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu