
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Jemna babovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 6 zltkov,30dkg krystaloveho cukru,1dcl oleja,30dkg polohrubej muky,3/4 prasku do peciva,6 lyzic mlieka,6 bielkov,kakao. POSTUP PRÍPRAVY Zltky vymiesame s cukrom,pridame olej,muku s praskom do peciva a mlieko.Z bielkov urobime sneh a vmiesame ho do masy.Masu rozdelime a do jednej polovice vmiesame kakao. Formu vymastime a vysypeme mukou.Vlejeme do nej najskor svetle cesto,potom primiesame kakaove. Ruru predhrejeme na plno,ked vlozime babovku znizime na 150°C.Upecenu posypeme praskovym cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kolac z listkoveho cesta s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Balicek listkoveho cesta,piskoty,5-6 jablk,0,5 L mlieka,1a 1,5 balicku zlateho klasu,cukor,zltok. POSTUP PRÍPRAVY Listkove cesto si vyvalkame a rozdelime na 2 casti(priblizne na velkosti plechu). Plech si otrieme troskou oleja,a polozima nan jednu polovicu listkoveho cesta. Nan naukladame piskoty,a na piskoty osupane a nakrajane jablka. V troske mlieka si rozhabarkujeme 1 1,5 sacku zlateho klasu,a vylejeme ho do zvysku vriaceho mlieka. ked je kasa husta,navrstvime ju na jablka. Nato dame druhu polovicu listkoveho cesta,popichame vidlickou,potrieme zltkom a dame piect. Pecieme pi teplote 190°C,az kym vrcne cesto nie je upecene do zlata. Po vychladnuti,kolac psypeme praskovym cukrom a pokvapkame roztopenou cokoladou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.10.2008, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |