končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
BroskynePOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 3 vajcia, 120 g praskovy cukor, 170 g polohruba muka, 1/2 prasok do peciva, 1dcl letnej vody plnka: 16 dkg maslo, 2 cele vajcia, 14 dkg praskovy cukor. POSTUP PRÍPRAVY Vyslahame sneh z vajec, pridame cukor, vodu, zaslahame zltka. Muku zmiesame s praskom do peciva, preosejeme a vareskou - lizatkom zamiesame do cesta. Vymastene mekou vysypane formicky naplnime do polovice a dame upiect v mierne vyhriatej rure. Plnka- nad parou vyslahame cele vajcia s praskovym cukrom. Po vychloadnuti zmiesame s maslom. Vnutro torticiek vydlabeme, pokropime rumom, vyplnime plnkou a zlepime. V miske si urobime sirup ako na puncovy kolac: 100 ml vody, 100 ml červeného sirupu, 4 PL rumu,prip.aj cervenu farbu. Tymto sirupom natierame stetcom broskyne. Na cast broskyne nanesieme stetcom aj cervenu potravinarsku farbu a nakoniec obalime celu broskynu v krystalovom cukre, mal by byt taky hrubsi, nie jemny krystalovy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 28.2.2010, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |