končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bratislavské rožkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg polohrubej múky, 1/2 l mlieka, 8dkg kvasníc, 6 Čl Cukru, 1/2čl soli, 1 prášok do pečiva, 1 vajce, 1dcl oleja POSTUP PRÍPRAVY Cesto pripravujeme ako klasické kysnuté. Je výborné aj na moravské koláče ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Špaldová bublaninaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme - 125 g spalodvej celozrnnej muky hrubej, 175 spaldovej muky tmavej chlebovej (ja som mala spaldovu hladku a spaldovu celozrnnu), 230g trstinoveho cukru, 2 vajcia, zarovnana mala lyzicka sody bikarbony, 100 ml oliv. oleja, 150 ml vody, kokos a ovocie\\\\r\\\\nPlech velkosti: 20x30cm POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyslahame s cukrom pridame olej vodu, potom muku a sodu bikarbonu. plech si vymastime a vysypeme kokosom. Vylejeme cesto a poukladame ovocie . pecieme pri 175 stupnoch, minimalne 25 minut. Skusala som ho sparadlom tak neviem presny cas. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |